TV-sztárok

Még nem vette fel a milliókat az X-Faktor-győztes USNK

Nagyot fordult a világ az USNK tagjaival az X-Faktor óta, a két rapper most elárulta, mennyiben változott meg az életük.

Alaposan megváltozott az X-Faktor 8. évadát megnyerő USNK – azaz a kolozsvári Laksay Nimród és Filep Kund – élete. A fiatal rapduó Erdélyből már át is költözött Budapestre – derül ki a JOY videointerjújából. Már két hete a magyar fővárosban élnek, bár még nincs végleges lakhatásuk. Elárulták, a nyereménypénzt még nem vették fel, s egyelőre még azt sem tudják, mi lesz az első, amire költenek a milliókból.

Fellépések, programok, interjúk, fotózások teszik ki az USNK napjait. A „celebéletet” egyelőre még nem tudta megszokni a két rapper, de saját bevallásuk szerint „lassan felnőnek ehhez a feladathoz”. Rengeteg fesztiválra szeretnének eljárni, erre már kaptak is lehetőséget: mennek az idei VOLT-ra, illetve a Sziget fesztiválon is fellépnek.

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Az USNK tagjai egyébként közös tetoválást is terveznek. „Egy szimbolikus dolgot szeretnénk, ami kiegészíti egymást. Nem kell, hogy nagy legyen” – árulták el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top