TV-sztárok

Curtis az alkoholnak is hátat fordított

Curtis múlt héten jött ki az elvonóról, azóta pedig máris volt fellépése – a barátai segítenek neki, hogy ne essen vissza.

Curtis múlt szombaton jött ki a hathetes tisztítókúráról, ahol – állítása szerint – teljesen újjászületett. A rappernek hiányoztak a családtagjai, a zene és a rajongói, ezért úgy döntött, máris színpadra áll. Hétvégén meg is volt Curtis első koncertje, amelyet többek között a VV-ből megismert Béci, azaz Young G szervezett, aki beszélt is a történtekről. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jászberény berobbant👑🎤 Imádtam🎉

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

„Egy percig nem kételkedtem benne, hogy Atika eljön, szeretne visszatérni, ennek semmi akadálya nem volt, mivel előttem soha nem fogyasztott kábítószert. Hiányolta a rajongóit, és persze a tisztítókúra után is kell neki a bevétel. Külön szobát ka­pott tőlünk, hogy még véletlenül se essen kísértésbe, ha itt megiszunk egy-egy pohár italt, ugyanis úgy tudom, annak is hátat fordított. Mindannyian óvni akartuk, és segíteni abba, hogy minél gyorsabban túl legyen ezen a nehéz időszakon” – mesélte Béci a Borsnak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top