TV-sztárok

Megvan a pontos dátum, mikor folytatódik A mi kis falunk

Heteken belül visszatérnek Pajkaszeg dilis lakói.

Az RTL Klub kitűzte népszerű sorozata, A mi kis falunk harmadik évadának premierjét. Márcis 23-tól újra nézhetjük, mi történik Pajkaszeg lakosaival. 

A csatorna így írja le a következő részek történetét: „Pajkaszeg lakói újabb mulatságos történetekkel várják a rajongókat: ismét középpontba kerül a polgármester kálváriája, aki abban bízik, hogy a ranglétrán feljebb emelkedhet. A pap még mindig egy saját templomban reménykedik. Erika furcsa betegséggel küzd, és előkerül Gyuri egykori barátnője. Teca besokall, és a városba költözne. A falu pedig adóellenőrzést kap, ami természetesen a polgármester idegeit teszi próbára, ám leleményessége ezúttal sem hagyja cserben.

Forrás: RTL Klub

A sorozatban játszik többek között Csuja Imre, Bánki Gergő, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Bata Éva, Szabó Győző, Udvaros Dorottya, Molnár Áron, Debreczeny Csaba és Kerekes József.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top