TV-sztárok

Epres Pannit nem érdekelte a plusz 30 kiló

Epres Panni a Rossmann kerekasztal beszélgetésen a terhesség alatt felszedett plusz kilóiról mesélt, valamint Benedek Tiborról is.

Epres Panni is részt vett azon a kerekasztal beszélgetésen, amelyen a fő téma volt a kismamaként megélt nőiesség és a férfiak segítsége ebben az időszakban. Terhesség nincs plusz kilók nélkül, nem csoda, hogy átesett ezen Mádai Vivien is, aki szintén ott volt a rendezvényen. Az egykori modell szintén beszámolt plusz kilóiról, és nem szégyellette bevallani, hogy az első terhességénél 30 kilót szedett fel, amit fél év alatt le is adott. Ettől függetlenül a fogyás előtt nem esett pánikba. 

„Tényleg nem aggódtam ezen. Tudtam, hogy szeretnék visszafogyni, ha sikerül, örülök, ha nem, akkor nem. Ez az első terhességemnél volt, a másodiknál már nem híztam ennyit, ott már volt ki után futkosni” – mesélte Epres Panni az NLCafénak. 

Fotó: Bencze Vivi/NLCafe.hu

Epres Panni azt is elárulta, hogy közvetlen a szülés utáni periódusban is izgatottan várta haza férjét, Benedek Tibort.

„A mai napig, ugyanazzal az izgalommal várom haza Tibort. Mindig próbálok neki tetszeni, ez még most is így van. Amikor otthon voltam a babával, nyilván nem öltöztem át mindig, mire hazaért, de a helyzethez képest azért igyekeztem kihozni magamból a maximumot” – mondta nevetve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top