nlc.hu
TV-sztárok

Epres Panni szívszorító üzenete a férjének

Epres Panni szívszaggató posztban emlékezett meg férjéről, Benedek Tiborról

Két éve ezen a napon hunyt el a háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó.

Epres Panni szívszorító poszttal üzent férjének, Benedek Tibornak a halálának második évfordulóján – szúrta ki a Blikk a kétgyermekes modell közösségi oldalán.

Benedek Tibor

Gyertyagyújtás Benedek Tibor emlékére a margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszodánál 2020. június 18-án – Fotó: MTI/Mónus Márton

Két éve a feje tetejére állt a világunk, de köszönjük jól vagyunk, gyógyulunk. A hiányodat csak megszokni lehet és elfogadni, de az erődet itt hagytad velünk, így minden menni fog! #örökké” – posztolta a háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó özvegye. (A bejegyzést ITT nézheted meg!)

Éppen tegnap jelentette be Molnár Tamás, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA vízilabda bizottságának tagja, hogy Benedek Tibor nevét viseli a magyarországi vizes világbajnokság vízilabdatornáján a mérkőzések legjobb játékosainak járó különdíj.

Benedek Tibor – minden idők egyik legjobb játékosa – 2020. június 18-án, súlyos betegség után hunyt el. Játékosként klub- és válogatott szinten is minden lehetséges nagy trófeát begyűjtött; a nemzeti csapattal a három ötkarikás győzelme mellett világ- és Európa-bajnoki címet, világkupa- és világliga-sikereket ünnepelhetett. Tagja a sportági Hírességek Csarnokának, és egyike a vízilabdázás tíz háromszoros olimpiai bajnokának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top