TV-sztárok

Milliókról mondott le Pártos Csilla

Pártos Csilla elállt a négy éve húzódó pertől, és úgy döntött, kibékül exanyósával, Pécsi Ildikóval.

Döbbenetes fordulat történt Pártos Csilla és Pécsi Ildikó egyik pereskedésében. Úgy tűnik, békülni akar exanyósával Pártos Csilla. Négy év után ugyanis elállt a rokontartási pertől, melyet a színésznő most 21 éves unokája nevében indított Pécsi Ildikóval szemben, mert a színésznő fia nem fizette maradéktalanul a gyermektartástírja a Blikk.

Pécsi Ildikót is meglepte, hogy volt menye és ügyvéd kedvese bejelentették, elállnak korábbi anyagi követelésüktől, nem tartanak igényt sem visszamenőlegesen, sem a jövőben a havi 115 ezer forintos rokontartásra. Több mint 4 millió forintról mondott le a jógaoktató. Pécsi Ildikó elfogadta volt menye visszakozását.

 „Sosem akartam nyerészkedni, ám most, hogy a párom támogat lelkileg, és az életkörülményeim is megváltoztak, meghoztam a döntést, hiszen a családi béke minden pénznél többet ér” – magyarázta a bulvárlapnak Pártos Csilla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top