TV-sztárok

Újra eltűnt a vak színésznő, Moldován Kató

Miután nemrégiben megtalálták az albínó színésznőt, ismét megszökött.

A több mint két hónappal ezelőtt eltűnt fiatal színésznőt, Moldován Katót hosszú ideig keresték a barátai és a rendőrök. Végül Budapest belvárosában találtak rá nemrég a vak és albínó lányra, aki egy gyermekotthonba került, de nem sokáig maradt ott, ismét megszökött – írja a Blikk.

Borzalmas volt ez a két hónap, amíg mit sem tudtunk róla. Leginkább attól féltünk, hogy valami baja esett, hiszen teljesen elvesztette a látását időközben. Nagy kő esett le a szívünkről, amikor meglett, akkor pedig végképp megkönnyebbültünk, amikor kiderült, egy haja szála sem görbült. Most sajnos minden kezdődik elölről

– mondta a lapnak egy közeli barátja.

Katót lehetetlen elérni, kikapcsolta a mobilját, a közösségi oldalát pedig még az eltűnése előtt törölte. Korábban a nevelőapja úgy vélekedett, hogy valaki bújtatja a lányt a fővárosban.

Moldován Katalin nevét a filmes szakmából ismerhették meg az emberek: ő játszotta a főszerepet Szőcs Petra Cannes-ban is vetített A kivégzés című filmjében.

Tavaly megtudta, hogy nemsokára örökre elveszítheti a látását, műteni nem akarták az albinizmusa miatt. A Vakok Állami Intézetében tanulta meg a Braille-írást, egészen decemberig tanult ott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top