TV-sztárok

Ördög Nóra magára maradt anyák napján

Nóri megható posztban számolt be róla, hogyan alakult az anyák napja több ezer kilométeres távolságból.

Az Ázsia Expressz műsorvezetője pár nappal ezelőtt könnyes búcsút vett családjától, akik elkísérték a világ másik felére forgatni. Ördög Nórának még egy darabig Thaiföldön kell maradnia, mivel a TV2 műsorának forgatása elhúzódik a Srí Lanka-i incidens következtében. Mint korábban megírtuk, a stábnak a tervezettnél korábban el kellett hagynia a szigetországot a helyiek tiltakozása miatt.

Így történt, hogy Ördög Nóra egyedül, távol a családjától töltötte az anyák napját. A műsorvezetőnek nagyon hiányoztak gyermekei, akik azonban meglepetésére Skype-on keresztül felköszöntötték őt – a nagymama segítségével.

„Anyukám, akinek előbb jutottam ma úgy az eszébe, mint egy másik anyuka, és segített az éppen nagyszülős hétvégét tartó gyerekeimnek felköszönteni engem reggel (…) most a távolból különösen mardos a lelkiismeret-furdalás” – írta az Instagramon Nóri, aki természetesen maga is felköszöntötte saját édesanyját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top