TV-sztárok

Extrém fogyást mutatott be Schobert Norbi

Ismét megtornáztatta az országot Schobert Norbi, aki elmondása szerint jobb formában van, mint valaha.

A fitneszguru a hétvégén először állt színpadra azóta, hogy felhagyott az edzősködéssel. Schobert Norbi közel egy éve intett búcsút az alakformáló tornák vezetésének, ami anno országos ismertséget hozott neki. Most a Fitbalance nevű rendezvényen tornáztatta meg a közönséget, akik alig várták, hogy ismét Schobert Norbi vezényeljen.

„Úgy vettem búcsút az edzősködéstől, hogy csak ezen a nagy expón állok színpadra mint fitneszprezenter, pedig azóta is folyamatosan jönnek a felkérések. A héten is négy helyre hívtak, de már csak előadásokat tartok. Tudom, hogy szép összegtől esem el, de jövőre lépek az ötvenedik évembe, és már nem akarok azzal turnézni, hogy rövidnadrágban sikítva ugrálok. Ennek vége!” – mondta Norbi, aki lassan kész átadni a stafétabotot fiának.

Az edző és életmód-tanácsadó nagyon durván lefogyott a nagy napra. Norbi állítólag magán próbálta ki legújabb diétáját, amellyel drámai eredményt ért el. „Az elmúlt tizenöt napban kilenc kilót adtam le az űrhajós diétámmal. Nagyon fittnek és könnyűnek éreztem magam” – nyilatkozta az edző a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top