TV-sztárok

Utoljára ugráltatott több ezer embert Schobert Norbi

Tortával búcsúzott egy hosszú és mozgalmas karriertől Schobert Norbi, de cukor még az ünnepléskor sem fért bele.

Ez a pillanat is eljött: Schobert Norbi nem fitneszedző többé. Az Update atyja már korábban bejelentette, hogy idén májusban áll utoljára színpadra megtornáztatni fogyni vágyó rajongóit. A szombati rendezvényen több mint két és félezren ugrálták végig Norbi utolsó óráját.

„Elképesztő élmény volt, de semmiképp nem egy nyugdíjazásként élem meg, sőt. Fogok még edzeni majd a kisebb összejöveteleken, de nem színpadon. Úgy érzem, egy korszak méltóképpen zárult le” – mondta Schobert, akinek komoly gerincproblémái alakultak ki a túlzásba vitt testmozgástól.

Norbi felesége, Rubint Réka könnyek közt nyilatkozott az utolsó tornaóra után. „Teljesen meg vagyok hatva, egyszerre csodálatos és szomorú pillanat volt ez, hiszen Norbi utoljára volt így a színpadon, de a fiával először. Épp ezért él bennem a remény, hogy a fiunk esetleg továbbviszi majd a munkásságát” – árulta el az asszony a Blikknek.

Berki Krisztiánék szállították a tortát a nagy alkalomra, melyen a következő felirat állt: „Örökké hálás neked 1 ország”. Az utolsó Norbi-tornán továbbá olyan hírességek is részt vettek mint Galambos „Lagzi” Lajos, akit Schobert azzal ugratott, hogy még „a zsír börtönéből is megszabadult”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top