TV-sztárok

Veréb Tamás új partnere oldalán énekel

Hamarosan újra színpadra kerül a Rómeó és Júlia, méghozzá KERO rendezésében. Itt az első klip a két főszereplővel.

Pár hete derült ki, hogy az idén 15 éves Rómeó és Júliát ismét KERO viszi színpadra. A darab a Papp László Budapest Sportarénában lesz látható. A jól ismert, már klasszikusnak számító zene a régi, de a szereplőgárda megújult egy kicsit. Rómeó szerepében Veréb Tamást, míg Júlia szerepében Kardffy Aishát láthatjuk, aki egyébként Kerényi Miklós Máté párja. Egy klippel készülhetünk az élményre, amelyben az imént említett két főszereplő énekel. 

A klipben feltűnik még Lőrinc barátként Mészáros Árpád Zsolt és a Dadust megformáló operacsillag, Mester Viktória is. A kórus az esemény Facebookján regisztrált önkéntes énekesekből áll, akiket a színpadon is viszontláthatunk majd az Arénában.
 
„Nem volt egyszerű a forgatás, többször is le kellett állnunk az eső miatt, de legalább sokat nevettünk »Júliával«, aki gumicsizmában vészelte át a napot a Pálvölgyi cseppkőbarlang Katlanjában. Nagyon megható volt, hogy ilyen rossz időben is ennyi rajongó eljött, és velünk együtt énekelték a »Szívből szeretni« dalt” – meséli Veréb Tamás.     

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top