nlc.hu
TV-sztárok

Veréb Tamás gyűrűje

Kiderült, miért visel gyűrűt Veréb Tamás

Bár az énekes házassága nemrég véget ért, az ujján új gyűrűt visel. Veréb Tamás most elárulta, hogy mit szimbolizál számára ez az ékszer.

Új dallal és új megjelenéssel örvendeztette meg nemrég a rajongóit Veréb Tamás. Az énekes nem tagadja, az elmúlt időszakban voltak mélységek és magasságok, de mindig igyekezett kilábalni a nehéz helyzetekből.

„Ahogy a dalom címe is mondja, minden rendben van. Minden nehezebb életszakaszomból igyekeztem mindig felállni, legyen az magánéleti vagy szakmai jellegű. Persze a család és a barátok támogatására is számíthat ilyenkor az ember, de a saját sikerem is, hogy sikerült túllendülni a nehezén. Alapvetően igyekszem pozitívan állni mindenhez, a mélypontot nullára felhozni, aztán pozitívra váltani” – árulta el a Sláger FM-en a színész, akinek kezén egy új gyűrű tűnt fel az utóbbi időben.

Veréb Tamás

Veréb Tamás (Fotó: Trenka Attila)

„Mostanra eljutottam oda, hogy azt éreztem, szükségem van új materiális szimbólumra. Egy gyűrű lekerült, egy másik pedig fel. A pecsétgyűrűt mindig is férfiasnak tartottam, így nekem is lett egy. Szeretek ránézni, szeretem, hogy éneklés közben látom. Olyan ez számomra, mint egy tetoválás. Szinte mindig rajtam van, hozzáad az életemhez valamit” – mondta a műsorvezetőnek az újra szerelmes Veréb Tamás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top