TV-sztárok

Csodaszép családi fotót mutatott Varga Iza

Megint egy jól sikerült kép Varga Izáról és a lányairól, Annáról és Sáráról. Lehet, hogy a hozzászólóknak igaza van: erről a családról nem is lehet rossz képet készíteni.

A színésznő a Barátok közt kezdete óta a nézők egyik nagy kedvence, az utóbbi években pedig még tovább nőtt a népszerűsége. Hol Varga Iza alakját dicsérik, hol az életkedvét, hol pedig a lányai miatt zsebelheti be az elismeréseket. Talán ez annyira nem meglepő, hiszen Anna és Sára lényegében a rajongók szeme láttára nőttek fel, és az aranyos kislányok lassan kész nőként pózolnak édesanyjuk mellett. 

Íme néhány régi kép Varga Izáról és a lányairól, Annáról és Sáráról: 

Megnézem
Összes kép (3)

 

Varga Iza nagyobbik lánya, Anna már szerepelt a kamerák előtt is, egy rövid időre ő ugrott be a Barátok köztbe eljátszani a tini Balogh Nórát. Kisebbik lányát, Sárát inkább csak a családi képeken láthatjuk, mint például ez is: 

Mindkét lányára roppant büszke a színésznő, és mostanában egyre gyakrabban oszt meg velük közös képeket, amivel az Instagram-követői nem tudnak betelni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top