TV-sztárok

Immár Szilágyi Liliánát is Shane Tusup edzi

Hosszú Katinka exférjével akar felkészülni a tokiói olimpiára Szilágyi Liliána.

Bujdosó Zsombor és Földházi Dávid után a korábban bulimiával küzdő Szilágyi Liliána felkészítését is Shane Tusup veszi át – értesült az SzPress Hírszolgálat. A hírt nem cáfolta meg a 22 éves úszónő jelenlegi egyesületének, a Ferencvárosnak az illetékese. Az úszószakosztályt képviselő szakember leszögezte, hogy „Lilu” nem szakít magyar klubjával, de az olimpiai felkészülését a jövőben Hosszú Katinka egykori edzőjével szándékozik folytatni.

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A magyar úszósport történetében különös és szokatlan dolognak tekinthető, hogy gyors egymásutánban három úszó is úgy dönt, hogy beáll egy külföldi edző csoportjába.

A Blikk szerint egyre inkább rejtély, hogy az amerikai edző mit tervez Magyarországon. Nem kizárt, hogy egy magyarországi úszóbázis alapjait készül lerakni. Mindenesetre amennyiben Szilágyi Liliána hivatalosan is kijelenti, hogy magyar uszodában dolgozva Tusup az edzője, akkor újra havi nettó 1 millió forint jár majd Hosszú Katinka exférjének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top