TV-sztárok

Emilión röhög a fél ország – megszólalt az énekes!

Egy több évvel ezelőtti videó járja az internetet. Mindenki Emilio angol halandzsázásán nevet.

A fél ország napok óta Emilión nevet, miután Ganxsta Zolee megtalált egy 2014-es felvételt, amin az énekes egészen érdekes angol kiejtéssel adja elő az MTV SzerencseSzombat című műsorában a Kool & the Gang Get down on it slágerét. A refrén valahogy így hangzik Emiliótól: „Hajú vana dududu rili vonna duda densz”.

Fotó: Facebook / Emilio

Ganxsta a Tankcsapda Youtube-csatornáján, a TankTV-ben tűnt fel, ahol a zenekar tagjaival nevette ki a produkciót. Ezután Sebestyén Balázsék is elővették a videót a rádióműsorukban. Annak, aki még nem látta, íme a felvétel:

A történtek után Emilio is megszólalt, a TankTV legújabb epizódjában tűnt fel – számol be a Blikk. A zenész bevallotta, hogy az adás előtt nem nézte meg azt a pár sor szöveget, ezért „elhalandzsázta az egészet”. „Volt egy kiesésem, bevállaltam. Megállhattam volna görcsösen, de én bevállaltam ezt a dolgot. Én egy bevállalós csávó vagyok” – mondta Emilio a videóban.

Az énekes hozzátette, hogy ő is nagyot nevetett a felvételen. Elárulta, hogy rengeteg bulit hozott neki a videó, és abban is benne lenne, hogy ezek után a Tankcsapdával álljon egy színpadra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top