TV-sztárok

Tóth Gabi kismamaként is büszkén vállalja az alakját

Az énekesnő várandósan sem szereti az átlagos dolgokat. Stílusához híven, hasát nem rejtegetve öltözködik.

Tóth Gabi már a hetedik hónapban jár, de várandós anyukaként sem enged öltözködéséből. A Sztárban sztár leszek! mestereként mindig nagyon divatosan jelenik meg, és nem rejtegeti a gömbölyödő pocakját.

„Gabi rendkívül nőies, és ezt vállalja is. Egy ilyen show-hoz nem hétköznapi kismamaruhákat választok neki…” – mondta a Borsnak Holdampf Linda, Gabi stylistja, aki szereti, hogy az énekesnő vállalja formás idomait, és minden alkalommal boldog kismamaként lép ki az öltözőből.

Tóth Gabi (Fotó: TV2, Facebook)

Gabi szépségét férje, Krausz Gábor sem hagyja soha szó nélkül. Az énekesnő a ruhaválasztásai kapcsán megjegyezte, hogy mostanság inkább a kényelem került nála előtérbe.

„Teljes mértékben megbízom Lindában, nem először dolgozunk együtt, és jól tudja, mit szeretek, miben érzem jól magam” – mondta Gabi, aki kismamaként már nehezebben hord magassarkút, ezért az adások alatt általában papucs van a lábán.

Linda elárulta, hogy Gabi a következő adásban is egy olyan ruhadarabot fog viselni, ami kiemeli a pocakját és a dekoltázsát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top