TV-sztárok

Maradandó sérülést szenvedett Torgyán József özvegye

Cseh Mária egy bevásárlóközpontban csúszott el.

Cseh Mária, az egykori primadonna folyamatos, lüktető fájdalmat érez a jobb kezében, ami egy korábbi baleset miatt sokkal rövidebb, mint a másik. A lehűlés és a folyamatosan változó frontok miatt Torgyán József özvegye szinte egész nap fájlalja a kezét. Mint a Ripostnak elmondta, a fájdalom különösen a kerti munkát nehezíti meg.

Cseh Mária Torgyán József búcsúztatásán, 2017-ben (MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)

A gondot egy évekkel ezelőtti baleset okozta. „Ez valóban évekkel ezelőtt történt, de sajnos maradandó a sérülésem. Még szegény Jóskám élt, amikor egy ismerősömmel sétálgattam az egyik bevásárlóközpontban. Pechemre nem vettem észre az előttem lévő tócsát, és elcsúsztam. Hatalmasat estem. Ráestem a jobb kezemre, ami sajnos eltört. Nem volt mit tenni, a kórházban kötöttem ki” – mondta Cseh Mária. Az operáció ráadásul rosszul sikerült, a sérült végtagba illesztett lemezek szétcsúsztak, ennek következtében a 82 éves nő egyik keze látványosan rövidebb, mint a másik.

Természetesen akadnak problémák a kezemmel, de már elfogadtam, hogy nem tudok rajta változtatni. Most viszont pokolian fáj, kinyújtani is alig bírom. Mondanom sem kell, hogy ez mennyire megnehezíti a ház körüli munkákat, és nincs senki, akitől segítséget tudok kérni” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top