nlc.hu
TV-sztárok
Tóth Vera már nem tudott magáról mit levenni – örült, hogy nem egy gyerekműsorban szerepel

Tóth Vera már nem tudott magáról mit levenni – örült, hogy nem egy gyerekműsorban szerepel

Tegnap este már Tóth Verát láthattuk a Sztárban sztár leszek! adásában, és láthatóan nagyon jól érezte magát a zsűriszékben.

Csupa mosoly volt Tóth Vera a Sztárban sztár leszek! elődöntőjén, és láthatóan élvezte, hogy az utolsó két élő adásban ő helyettesítheti a húgát, aki a terhessége miatt nem vállalta már az élő adásokat.

„Nagyon jól vagyok, csak egy kicsit melegem van. Ezt csak az izgalom hozza, mert elég régen voltam már itt (…) Meg attól félek, hogy ebben a székben nekem is lesz egy akkora hasam, mint a Gabinak” – kezdte az énekesnő, akivel a többiek az adás elején már azzal vicceltek, hogy felőlük Vera nyugodtan nekivetkőzhet. 

„Ennél jobban már nem tudok levetkőzni, ennél kevesebb ruhát most nem tudok ide felvenni, meg örülök, hogy nem a gyerekműsorban vagyok, mert fel tudok így öltözni.”

Nem csak a dekoltázsa volt látványos Tóth Verának, a követői szerint nagyszerűen kihangsúlyozza a formás lábát a miniszoknya, amit a műsorban viselt.  

Ilyen ragyogóan nézett ki Tóth Vera a Sztárban sztár leszek! elődöntőjén: 

Tóth Vera a Sztárban sztár leszek! elődöntőjén (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top