TV-sztárok

Vége a mosolyszünetnek Sebestyén Balázs és Bereczki Zoltán között

A műsorvezető korábban még ripacsnak nevezte a színészt, aki a sértéseket annyira nehezen viselte, hogy pszichológushoz kellett fordulnia.

„Én már nagyon bírom Bereczkit, nagyon. Annak ellenére, hogy semmiféle találkozás, kibékülés, összehaverkodás vagy röhögés nem volt, szimpi a csávó, megkedveltem. Aztán lehet, hogy ő továbbra sem…” – mondta a Balázsék hétfő reggeli rádióadásában Sebestyén Balázs Bereczki Zoltánról. A dicséret azért meglepő, mert a műsorvezető korábban éppen az ellenkezőjét gondolta. Balázs ripacsnak tartotta a színészt, volt hogy egyenesen röhejesnek, sőt mélypontnak nevezte,  amikor Bereczki 2011-ben a Nagy Duettben szerepelt.

Fotó: Smagpictures.com / Gábor Rozmanitz

A Bors azt írja, a színészt annyira megviselték Balázs sértései, hogy pszichológus segítségét is igénybe kellett vennie. Bereczki most így fogadta a műsorvezető véleményét:

„Örülök, de ez nem az első pozitív megnyilvánulása rólam. Miután megnézett A lepkegyűjtőkben, már történt ilyen. Én pedig továbbra is úgy vagyok ezzel, hogy ha egyszer úgy hozza az élet, nagyon szívesen tisztázom vele személyesen ezt az egészet.”

Bereczki azért nem ájult el Balázs szavaitól, szerinte mindent és mindenkit a helyén kell kezelni, de mindenképp pozitívnak tartja a műsorvezető megnyilvánulását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top