TV-sztárok

Tóth Gabi a terhességről: „Hihetetlen élmény minden nehézségével”

Karácsony környékére várták kislányukat Krausz Gáborral, de úgy tűnik, hogy az énekesnő két héten belül szülni fog.

Bár karácsonyra várták, korábban születhet Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya. Az énekesnőnek emiatt kellett otthagynia a Sztárban Sztár leszek! műsorát, de versenyzője jó kezekben van, hiszen Sebestyén Katját nem más segíti a felkészülésben, mint Gabi testvére, Tóth Vera.

A Blikk úgy tudja, hogy Gabi eredetileg karácsony környékére volt kiírva, ám az orvosai is jelezték, hogy a szülés korábban megindulhat. Valahol az énekesnő is számított rá, hogy előbb érkezik a kislánya. „Többször viccelődött a színfalak mögött, hogy decemberben már babázni fog, sőt talán kicsit tartott is attól, hogy az időjárás-változások és a műsor izgalmai miatt esetleg megindul a szülés, így a stúdióból kell a kórházba rohannia. Ezért is döntött úgy, hogy inkább kiszáll” – mondta a lapnak egy bennfentes.

Fotó: Tóth Gabi Instagram

Közösségi oldalát elnézve, Gabi élvezi a várandósság minden nehézségét. Néhány órája a pocakjáról posztolt egy fotót, ami alá a következőket írta: 

„Nem posztoltam agyon pocakos képekkel az oldalaimat, de azért így a terhességem vége felé megörökítek egyet-egyet… jó lesz visszanézni majd pár hónap múlva!
Amúgy jól vagyok/vagyunk! Fáj a hátam, derekam, sehogy sem kényelmes , aztán mire megtalálom a jó pozíciót addigra mennem kell pisilni megint… ezzel jár! Nehéz már a súly! Hihetetlen élmény minden nehézségével ! Ez a mi csodánk hölgyeim és uraim is!!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top