TV-sztárok

Kovács Katalin titokban férjhez ment – rendhagyó ruhát választott

A háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, Kovács Katalin különleges esküvőn házasodott össze a párjával, dr. Schmidt Ádámmal.

Bár már évek óta mindenki a férjeként említette dr. Schmidt Ádámot, és született két gyönyörű lányuk is, valójában csak most lettek férj és feleség. Kovács Katalin a Story magazinnak mesélt a titkos esküvőjükről, amelyet október utolsó hétvégéjén tartottak. 

„Ádám 2013-ban, a világbajnokság előtt kérte meg a kezemet. Így már gyűrűs menyasszonyként utaztam Duisburgba, de akkor még nem sejtettem, hogy ennyit kell majd várnom a házasságkötésünkre. Csakhogy az elmúlt években valamiért sosem jutott rá időnk, sokat dolgoztunk, aztán jöttek a gyerekek. Az utóbbi időben viszont egyre többet beszéltünk róla, hogy mégiscsak jó lenne összeházasodnunk… A nyáron jártunk először a mezőtúri Hercegasszony Birtokon, és annyira megfogott bennünket a környezet meg az ottani emberek, hogy kijelentettük: itt tényleg el tudnánk képzelni a lagzinkat…”

Az esküvőt mindenképp októberben szerették volna megtartani, az az „ő hónapjuk”, ugyanis októberben ismerkedtek meg. Így alig 13 hetük maradt megszervezni és tető alá hozni a nagy eseményt. A polgári esküvőt már egy héttel korábban megtartották szűk körben Budakalászon, Mezőtúron pedig az egyházi szertartást és a lakodalmat rendezték. Az egész rendhagyóra sikerült: a menü is különleges volt, és Kovács Katalin ruhája is

„Mi úgy mondtuk, hogy egy újragondolt esküvőnk volt. Én sem hófehér menyasszonyi ruhát viseltem, hanem mályvaszínű szoknyát és arany felsőt. Eszembe sem jutott hagyományos fehér ruhába bújni.”

Kovács Katalin és Schmidt Ádám esküvőjéről a Storyban láthatsz képeket, és rengeteg részletet mesélt a pár a nagy napról: 

Az első fotó Kovács Katalin esküvőjéről a Story magazinban látható

Íme egy kép Kovács Katalin esküvőjéről, amelyen látszik a menyasszonyi ruhája: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top