TV-sztárok

Csalók éltek vissza Cseke Katinka nevével, a színésznő teljesen kiborult

Az internetes csalók azt használják ki, hogy a Jóban Rosszban volt színésznője rengeteget fogyott indiai gyógynövénykészítménnyel. Most hasonló és más szereket is reklámoznak a nevével. Cseke Katinta úgy érzi, tehetetlen velük szemben.

Egy Cseke Katinka által sosem használt fogyókúrás szert reklámoznak a színésznővel, sőt nyilatkoznak is a nevében, és válaszolnak a vásárlóknak – írja a Blikk. Cseke Katinka azt nyilatkozta a lapnak, amikor szembesült a fényképével illusztrált hirdetéssel a közösségi oldalon, hogy rendkívül meglepődött és felháborodott.

„Ez a pofátlanság netovábbja! Hogy jönnek ahhoz, hogy ellopják és felhasználják a fotóimat? Persze ezzel még nem ártanának senkinek, de ki tudja, mi van abban a fogyókúrás szerben? Lehet, hogy káros az egészségre, és egyébként is, hol van ennek a vége?” – nyilatkozta a színésznő, aki hozzátette, sokat gondolkodott azóta, hogy feljelentést tesz az ügyben, de végül ennek nem látta sok értelmét, mert szinte lehetetlen tetten érni a külföldi szervereken futó oldal üzemeltetőit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top