TV-sztárok

Már papír köti össze Hosszú Katinkát és új párját

Exférje, Shane Tusup teljesen kiszállt Hosszú Katinka cégéből, új kedvese, Gelencsér Máté és családja viszont részese lett az úszónő vállalkozásának.

A négy úszót is edző Shane Tusup hivatalosan is kiszállt Hosszú Katinka cégéből, közben az úszónő új kedvesének családtagja kapott szerepet a vállalkozásokban – írja a privatbankar.hu.

A válási procedúra része volt, hogy Shane Tusup kiszállt közös vállalkozásukból, az Iron Corporation Kft.-ből. Ennek a véglegesítésére azonban csak a közelmúltban került sor a cégnyilvántartások szerint. Vagyis Tusup most már hivatalosan sem tagja az Iron Corporation Kft.-nek.

Eközben Hosszú Katinka vállalkozásaiban már új kedvesének – aki edzőként kíséri az Eb-re az úszónőt – egyik családtagja bukkant fel. Az Iron Corporation és az Swim Kft.-kben – utóbbi cég lényegében átvette az Iron Corporation tevékenységét – ügyvezetőként tüntetik fel október óta Gelencsér Andrásnét, aki a névazonosság alapján vélhetően rokona Gelencsér Máténak, Hosszú Katinka új párjának. Valószínű tehát, hogy a Gelencsér család feladatot kapott az úszónő vállalkozásainak menedzselésében.

Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top