nlc.hu
TV-sztárok

Hosszú Katinka életében nem tabu a válás

Hosszú Katinka beszélt már a férjével a válásról

A sportoló őszintén beszélt arról, milyen témák merülnek fel a kedvesével.

A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő, Hosszú Katinka egy nagyobb interjút adott a Nők Lapjának, melyben a szülés fájdalmai mellett arról is nyilatkozott, milyen a kapcsolata a férjével, Gelencsér Mátéval. Mint mondta, a szerelemért küzdeni kell, de ebben ügyesek a párjával. 

„A mi kapcsolatunk alapja ez az őszinteség. Remekül megértjük egymást, ami szintén elengedhetetlen. Lehet, hogy azért is, mert bizonyos tulajdonságainkban kifejezetten hasonlítunk egymásra, mi több, gyermekkori tapasztalatok, élmények terén is akad átfedés. Anyukáink – akik egyébként kifejezetten jóban vannak egymással – szinte egy időben születtek, ugyanabban az évben házasodtak, ugyanabban az évben váltak el” – mesélte a sportoló, aki azon kérdésre, hogy ő fél-e egy esetleges válástól, a következőt válaszolta.

Hosszú Katinka, Gelencsér Máté

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté (Fotó: Birton Szabolcs)

„Félelemből vagy sem, de beszélünk arról, hogy nem szeretnénk, ha szétmenne a családunk. Ezen lehet és kell dolgozni, mert egy hosszú házasság, párkapcsolat inkább hullámvasút, mint végig rózsaszín álom” – osztotta meg gondolatait az édesanya. Katinka és Gelencsér Máté 2019 óta alkotnak egy párt, az eljegyzésükre 2022. januárban került sor. A sportoló egyébként arra is kitért, hogy hány gyereket szeretne még.

„Szeretnék sok gyereket. Hogy három lesz, vagy négy, azt meglátjuk. Olyan őszinte családot látok, amelynek tagjai a hétköznapi konfliktusok kapcsán is mindig számíthatnak egymásra” – tette hozzá az úszónő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top