nlc.hu
TV-sztárok
Furcsa dologra riadtak az Exatlon versenyzői és készítői, míg Palik László nyugodtan aludt

Furcsa dologra riadtak az Exatlon versenyzői és készítői, míg Palik László nyugodtan aludt

Először azt hitték, csak képzelődnek, de tényleg rengett a föld.

Eseménydúsan telnek az Exatlon Hungary versenyzőinek és készítőinek napjai, és nemcsak azért, mert március 9-én a magyar csapat a mexikói válogatott legjobbjaival mérheti össze erejét. A Dominikai Köztársaság és a Puerto Rico közötti tenger mélyét ugyanis egy a Richter-skála szerinti 5,4-es erősségű földrengés rázta meg, amit még a 64 kilométerre lévő szálláson is éreztek – számol be a Blikk.

Először azt hittem, hogy csak álmodom, de csak nem múlt el a remegés. Sosem éreztem még ilyet, nem éltem át korábban földrengést. Gyorsan elmúlt, nem tartott sokáig” – árulta el a bulvárlapnak Gelencsér Tímea, aki a pálya mellett dolgozik riporterként. Mint kiderült, a stáb többi tagja is érezte a rengést, kivéve Palik Lászlót. Ő nyugodtan aludt, nem ébredt fel a földmozgásra.

Bár otthonról egy földrengés veszélyesnek tűnhet, itt ez megszokott. Ez a mostani valóban közelebb volt hozzánk, de szerencsére semmi kárt nem okozott, zavartalanul folyik a forgatás tovább” – mondta teljes nyugalommal az Exatlon műsorvezetője.

Olvass még az Exatlonról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top