TV-sztárok

Parti Nóra és Hevér Gábor pikáns témákat feszegetnek: „A szex körül forog kicsit ez a történet”

Az Ágyban párban előadás kapcsán mesélt Parti Nóra és Hevér Gábor arról, mennyire élvezik a közös munkát, és hogy miről is szól szerintük a mostani darab.

Az Orfeum Ágyban párban című vacsoraszínházi előadásáról mesélt Hevér Gábor és Parti Nóra, akik a darab főszereplői. 

Parti Nóra és Hevér Gábor az Ágyban párban főszereplői (Fotó: Facebook/Orfeum)

Parti Nóra és Hevér Gábor, az Ágyban párban főszereplői (Fotó: Facebook / Orfeum)

„Mondhatnám, hogy pikáns dolgokról szól, de nem, ezek majdnem mindenkivel megtörténnek. Az a kérdés ebben a helyzetben, hogy egy férfi és egy nő, akik egy pár, elárulják-e egymásnak ezeket a belső titkaikat” – mesélte Hevér Gábor az RTL Reggelijében, ahová Parti Nórával együtt érkezett. 

„A férfi-nő kapcsolat egy speciális részét érinti a darab, ami az ágyhoz köthető… Szóval, magyarul a szex körül forog kicsit ez a darab.”

A színésznő annyival egészítette ki, hogy a szexen túl az elfojtott érzelmekről és félelmekről is szól, mint például a férfiaknak a méretükkel kapcsolatos félelmeik. Általánosságban csupa olyan dolgot mondanak majd ki a színpadon, amit jellemzően nem adnak ki magukból az emberek, de mindenki gondol rá. Hevér Gábor arra a kérdésre nem akart válaszolni, hogy mennyire ismert rá a saját félelmeire ebben a próbafolyamatban, mert úgy érzi, ez jobb, ha a színész titka marad.

„Aki eljön és megnézi, az lehet, hogy észreveszi, melyik az, ami elevenembe vág.”

Parti Nóra elmondta, hogy ez a munka számára tényleg nagy élmény volt, pedig már nem először dolgoztak együtt. 

„Gáborral általában távolabbról játszunk együtt, de most le lehetett meztelenedni és úgy voltunk együtt, mármint lélekben, és úgy tudunk együtt dolgozni, ami szerintem eddig nem volt.”

Mivel csak ketten vannak a színpadon, ez egyfajta egymásra utaltság, ami intim helyzetet teremt Hevér szerint is. Szerencsére Nóri párja és Gábor párja is jól tolerálja ezt a helyzetet. 

„Ez része az életnek…” – mondta Nóra, a színész pedig csak vicces megjegyzést fűzött mindehhez. 

Itt megnézhetsz néhány jelenetfotót is Parti Nóra és Hevér Gábor ágyjeleneteiről: 

Pikáns jelenetekről más színészek is meséltek már: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top