Sztárok

Szexjelenetéről mesélt Kardos Eszter és Tóth Károly – örülnek, ha a nézők azt hiszik, tényleg együtt vannak

Pikáns közös jeleneteket forgattak a Barátok közt színészei, erről Kardos Eszter és Tóth Károly is mesélt nekünk.

Simon és Vanda kapcsolata megosztja a Barátok közt nézőit, mert a lány csak „leskelődő” exét szeretné megleckéztetni, és direkt úgy rendezi Simonnal a légyottot, hogy a fiatal Berényi által elrejtett kamera mindent jól mutasson. És hát… volt mit nézni. Kardos Eszter ugyanis a szerepe szerint tényleg mindent bevetett, hogy csábító legyen, nagy sikerrel.

Kardos Eszter és Tóth Károly alakítják Vandát és Simont a Barátok köztben (Fotó: RTL Klub)

Az ilyen típusú jelenetek forgatása néha kellemetlen a színészeknek, de megtanulták kezelni az ehhez hasonló pikáns helyzeteket. Tóth Károly és Kardos Eszter mesélt az nlc.-nek a mostani epizód kapcsán az ágyjelenetükről. 

„Karesszal mindig szuper forgatni, mert felkészült, pontos, és még vicces is. Az ilyen kényesebb, nehezebb jeleneteknél is mindig tudja mivel kell oldani a feszültséget. A párom, Rúben természetesen helyén kezeli a dolgot, tudja hogy ez a munkám része, de az ilyen intimebb jeleneteket azért nem nézzük vissza közösen” – mondja nevetve a színésznő. 

„A barátnőm személyesen is ismeri Esztert, a Barátok köztön túl nyúló közös munkák kapcsán, úgyhogy béke van. Nincsenek emiatt otthon balhék, nyilván ez is egy feladat, amit el kell végezni. Annak pedig külön örülünk ha a nézők azt gondolják, hogy mi tényleg együtt vagyunk” – tette hozzá a színész.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top