Sztárok

Kardos Eszter szexi ruhában jelent meg a Sülve-főve dedikálásán, nagy siker a Barátok közt-szakácskönyv

És még egyszer találkozhatsz vele a következő helyszínen.

Kardos Eszter idén tért vissza a Barátok közt csapatába, már anyukaként járja az országot a stáb kedvenc receptjeiből készült könyv miatt. A színésznő mindig nagyon csinos, amikor a rajongókkal találkozik, nem volt ez másképp az előző dedikáláson sem, amikor egy szuper ruhát választott egy nagyon szexi harisnyával.

Kardos Eszter nagyon csinos volt a legutóbbi dedikáláson is (Fotó: Barátok közt)

A Barátok közt Sülve-főve című könyv nagyon népszerű: az olvasók belepillanthatnak a Barátok közt szereplőinek igazi életébe és étkezési szokásaiba. 20 ínycsiklandó egyéni receptet tartalmaz, amelyek az ismert díszletek között készültek el. 

A könyvbemutatóval egybekötött közönségtalálkozók nagyon népszerűek, több száz rajongó látogat el a boltokba, és dedikáltatja az új szerzeményt. Minden pénteken más-más nagyvárosban találkozhattak a rajongók a kedvenceikkel, mint például Pécs, Szeged, Miskolc, Nyíregyháza, Siófok, és

most pénteken a Lurdy Házban találkozhatnak a rajongók a Barátok közt szereplőivel, akik a szakácskönyvet dedikálják. 

Hosszú ideig most ez az utolsó ilyen lehetőség, amelynek részleteiről lentebb olvashatsz, ahogy az is kiderült, Kardos Eszter mi alapján választott receptet.

Nagyon népszerűek a Barátok közt közönségtalálkozói

„Számomra ez az étel olyan, mint a szerelem. A párom, Rúben egy gyertyafényes vacsorával akart szerelmet vallani nekem, ám párolt csirkénél és a főtt rizsnél megállt a konyhai tudománya. Tudta, hogy ez a kombó nem passzol a vallomáshoz. Végül két ételt ötvözött egybe. Így született a parmezános csirke rizottóval. Amikor megpillantottam a szépen terített asztalt, a gyertyákat, azonnal a nyakába ugrottam és megelőztem őt a vallomással” – mesélte Kardos Eszter  arról, miért éppen ezt az ételt választotta a Sülve-főve-könyvbe.

A színésznő a Barátok közt többi szereplőjéhez hasonlóan szívesen mesél a receptek kapcsán egy kicsit magáról és a családjáról. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top