TV-sztárok

Koós János özvegye: „Szükségem van még egy kis magányra”

Lassan enyhülni látszik Koós János özvegyének fájdalma. Dékány Sarolta egy éve vesztette el szeretett férjét, amit érthető módon nehezen viselt, de az énekesnő hamarosan új életet kezdhet lánya közelében.

Dékány Sarolta sokáig képtelen volt kiheverni férje elvesztését, most azonban úgy tűnik, valamelyest enyhült a nagy fájdalma. Koós János özvegye még mindig sokat jár a temetőbe szeretett férje sírjához, ahova általában a gyerekei is elkísérik. Barátait és ismerőseit azonban továbbra is kerüli.

„Tudom, hogy valakinek pont az segít, ha körülveszi magát emberekkel, de nekem szükségem van még egy kis magányra, a gyermekeim és az unokám jelentik a társaságot” – mondta Dékány Sarolta a Blikknek

Dekány Sarolta Koós János temetésén a Farkasréti temetőben (Fotó: Schumy Csaba)

Dekány Sarolta Koós János temetésén a Farkasréti temetőben (Fotó: Schumy Csaba)

Az énekesnő hangulatán valószínűleg az is segít majd, hogy végre megválhat imádott budai házától, ahol hosszú éveken át éltek együtt férjével. „Van egy komoly érdeklődő” – jegyezte meg az énekesnő, aki hamarosan beköltözhet újonnan épített otthonába, amely lánya, Koós Réka házának szomszédságában áll. 

Dékány Sarolta fájdalma lassan enyhül:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top