TV-sztárok

Fekete Dávid hatalmas érzelmi megpróbáltatásokon ment át

Fekete Dávid és felesége nehéz időszakon van túl, de végre megkönnyebbülhetnek.

Több napot töltött kórházban Fekete Dávid egyik kisfia, Ádin. Mint kiderült, a fiú RSV-vel, azaz óriássejtes légúti vírusfertőzéssel küzdött, állapota miatt sajnos az intenzív osztályon is kezelték. A Megasztárban megismert énekes és felesége, Regina most végre kicsit megnyugodhatott, hétvége óta újra együtt vannak az ikerfiaik, miután Ádin hazatérhetett a kórházból.

„Emlékszem, amikor újra együtt láttam az ikerfiaimat, örömömben kis híján elkezdtem sírni, egy könnycsepp ki is csordult” – mesélte Fekete Dávid a Blikknek. Megjegyezte: bár boldogok amiatt, hogy Ádin végre hazatérhetett, azért van bennük aggodalom. A fiúkat éjszakánként figyelik, Ádinnak a betegsége miatt még gyógyszert kell szednie.

„Az elmúlt hónapokban hatalmas érzelmi hullámvölgyeket és hullámhegyeket éltünk meg. Megkönnyebbültünk, hogy minden rendben van a fiúkkal” – mondta Fekete Dávid, aki feleségével az elmúlt időszakban tényleg több váratlan nehézséggel szembesült

Még több cikk Fekete Dávidról az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top