TV-sztárok

A 77 éves Jordán Tamás először mutatta meg a szerelmét, Zsuzsit

Jordán Tamás a meseszerű szerelemről mesélt a BEST-nek.

Jordán Tamás 2018 nyarán találkozott szerelmével, Zsuzsival, akivel azóta is nagy boldogságban élnek. „Még nem telt el fél év, friss ez a kapcsolat, ez nem sok idő. Annak alapján azonban, ami eddig történt, mondhatjuk, hogy megállapodtam” – jelentette ki Jordán Tamás akkoriban. Most kiderült, 33 éve ismerik egymást párjával, ám a szerelmük csak 2 éve teljesedett ki – erről a BEST magazinnak nyilatkoztak.

„Speciel Zsuzsival úgy ismerkedtünk össze, hogy a kaposvári színház Székesfehérváron vendégszerepelt 1988-ban. Elmentünk bevásárolni vacsorára, megyek a színészház felé, jön velem szembe egy 19 éves forma kislány, aki odacsapódott mellém. (…) És kiderült, hogy nem akart ő akkor még semmit tőlem, remélem, nem tűnt úgy, hogy én többet akarok. Pusztán megörültem annak, hogy tetszik neki József Attila, és talán én is” – mesélte a lapnak Jordán Tamás, Zsuzsi pedig elárulta, hogy találkoztak újra.

„Megjártam közben Amerikát is, aztán hazajöttem, és csináltam egy vállalkozást, azzal a céllal, hogy színházi előadásokat közvetítsek vidéki művelődési házaknak. És ezzel megkerestem Tamást, hogy segítsen kicsit például az árakkal” – derült ki az interjúból.

A BEST

A BEST

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top