TV-sztárok

Gianni Annoni: „Borzasztó, hogy egyik este még velünk vannak a szeretteink, másnap már nem”

Gianni Annoni a kialakult helyzetről, a veszteségekről és az újrakezdésről beszélt.

Debreczeni Zita és Gianni Annoni nemrég osztották meg a jó hírt, hogy babát várnak. Azóta már az is kiderült, hogy kisfiuk lesz, ám jelenleg eléggé aggódnak a kialakult helyzet miatt. Az étteremtulajdonos a napokban a közösségi médiában tudatta, hogy a koronavírus-fertőzés miatt komoly döntések meghozatalára kényszerült: az éttermet rövidített nyitvatartással üzemeltetik, de a kiszállítást megtartják, hogy az alkalmazottjaiktól ne kelljen elbúcsúzni. Most pedig videóban árulta el, hogy mit gondol a kialakult helyzetről.

„Ez egy új világ lesz, nem lesz semmi olyan, mint volt”

– mondja Gianni, aki kiemelte, hogy nem szabad olyan lazán venni a dolgokat, mint eleinte az olaszok. „Borzasztó, hogy egyik este még velünk vannak a szeretteink, másnap már nem. Tragikus, hogy nem fogunk tudni elbúcsúzni sokaktól” – mesélte szomorúan az étteremtulajdonos.

Arról is beszélt, hogy örül, hogy az idősebbek egyre komolyabban veszik az otthon maradást, és reméli, sokan követik ezt a példát. Ahogy mondja, ez nem könnyű, hiszen a többség eddig teljesen más életvitelt folytatott, ám most legalább van idő arra, hogy újra összejöjjön a család, és még jobban megismerjük saját magunkat.

Gianni szerint a koronavírus utáni egy teljesen új világ lesz

Gianni szerint a koronavírus utáni egy teljesen új világ lesz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top