nlc.hu
TV-sztárok
Sári Évi óvintézkedéseket tesz és kamera elé áll: „Lélegeztetőgépekre gyűjtünk az adományokból” – itt vannak a retró koncert részletei

Sári Évi óvintézkedéseket tesz és kamera elé áll: „Lélegeztetőgépekre gyűjtünk az adományokból” – itt vannak a retró koncert részletei

Az nlc-nek mesélt Sári Évi arról a kezdeményezésről, amelyben örömmel vesz részt, mert szeretne a zenésztársaival együtt segíteni a kórházaknak.

Összefogtak a 90-es évek együttesei és zenészei. Szombaton élő online jótékonysági koncertet tartanak, a céljuk pedig az, hogy két kórházat is támogassanak a beérkező adományokból. Sári Évi lesz a háziasszony, aki elárulta, hogyan készül a koncertre.

Sári Évi már nagyon várja az estét (Fotó: Sári Évi)

Sári Évi már nagyon várja az estét (Fotó: Sári Évi)

I LOVE RETRO Online Fesztivál néven szervezik szombat estére azt a koncertet, ahol jó pár együttes, illetve zenész áll össze azért, hogy jótékonykodjanak.

„Egy budapesti bár ad helyszínt az estének, ahol egymást váltják majd a zenekarokNagyon odafigyelnek a szervezők arra, hogy a helyszín minden fellépő után fertőtlenítve legyen. Fontos, hogy mindenki egészségére figyeljünk. Nagyon örülök, hogy részese lehetek ennek a jótékonysági estnek. A műsorvezető társam Mára Krisztián lesz. Két kórházat támogatunk majd. Az egyik a budapesti Szent László Kórház, ahol a betegek és az egészségügyi dolgozók élet- és munkakörülményeinek javítására gyűjtünk, a másik pedig a B.A.Z. Megyei kórház Gyermeklélegeztető Központja, ahová lélegeztetőgépeket szeretnénk vásárolni a bevételből. Ingyenes lesz majd a koncert, de lehet venni jótékonysági jegyeket ötszáz forinttól egészen ötezerig. Számítunk az emberek támogatására, reméljük, sok ember otthonába csempészünk majd egy jó kis estét. A fellépőink zenekaronként már felajánlottak száz-százezer forintot, ezzel indítjuk az estét. És hogy kik lesznek a fellépők: Ámokfutók, a Bestiákból Miss Bee, Betty Love, Náksi Attila, Desperado, Csordás Tibi, Erős és Spigiboy, Cory a Happy Gangből, Krisz Rudi, Ricky a Picasso Branchból, Kefír, az Ufo zenekar és a Shyguys.”

Sári Évi nagyon odafigyel arra, hogy ő is megfelelő óvintézkedéseket tegyen a vírussal szemben. „Megfelelő távolságból fogjuk a műsorvezetőtársammal együtt kérdezni a zenészeket, illetve külön teremben leszünk a koncertek alatt. A kamera mögötti stáb maszkban és kesztyűben fog dolgozni. Már nagyon várjuk ezt az estét, kezdés 17.30-kor szombaton.”

A járvány miatt sokan sokféleképpen igyekeznek segíteni: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top