TV-sztárok

Bíró Icát egy éve lakoltatták ki, így van most

Nehéz időszak van Bíró Ica háta mögött. Amikor azt gondolta, hogy picit fellélegezhet, ismét kapott egy rossz hírt.

Bíró Icát egy évvel ezelőtt két ingatlanjából is kilakoltatták, a Metál Lady pedig azóta is harcol.

„Ismert emberek közül keveseket csaptak úgy pofán, mint engem. És még mindig nincs vége, úgy érzem, továbbra sem álltak le, így bőven vannak megoldandó feladataim” – mondta Bíró Ica a Best magazinnak.

Bíró Ica örült, hogy felkérést kapott a TV2 Nicsak, ki vagyok? című show-jába, úgy gondolta, most már végre csak jó jöhet, amikor  napvilágot látott a hír, miszerint szerepel a legnagyobb adótartozók listáján.

„Ledöbbentem, amikor szembejött velem a hír az interneten. Elszomorít, hogy úgy tekintenek rám, mintha egy tékozló milliomosnő lennék, holott erről szó sincs, pont hogy a banki kölcsön többszörösét vették el tőlem. Azon az adószámon, amivel a listán szerepelek, nincs adótartozás, ezért az adóhatósággal is felvettem a kapcsolatot. A vesztett devizaper illetékét próbálják rajtam adóként behajtani” – mondta Bíró Ica, aki továbbra is pozitív, és mint mondja, nem adja fel, harcol az igazáért.

A teljes interjú a Best magazin legfrissebb számában olvasható.

A BEST magazinban

A BEST magazinban

(Nyitó kép: smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top