nlc.hu
TV-sztárok

Talpra állt Bíró Ica

Romjaiból építette újjá az életét Bíró Ica

Nehéz időszakon van túl az egykori Metal Lady.

Bíró Icát az utóbbi években háromszor is kilakoltatták, ám ő a nehézségek ellenére is talpra állt. Mostanra végre rendeződni látszik az egykori Metal Lady élete – írja a Blikk.

Bíró Ica

Bíró Ica a Farm VIP 4. évadában, 2023-ban – Fotó: Sajtószoba

Ma már elmondhatom, hogy köszönöm, jól vagyok. Az eddigi munkásságom, a fitnesz életmódom és a könyveim megírásához végzett tanulmányok és ismeretek, na, meg a zene és néhány igazi jó barát, illetve a családom sokat segítettek, hogy mára – megerősödve – új kihívások elé tudjak nézni” – vallotta be a bulvárlapnak, hozzáfűzve: a Stress együttessel a Metal Lady is újjászületett, már egy németországi nagy metálfesztiválra is meghívták őket őszre.

Mint mondja, azért tudta túltenni magam a veszteségeken, mert tudja, hogy az igazság előbb vagy utóbb, de mindig kiderül. “Az ügyvédeim végzik a dolgukat, álláspontjuk szerint a végrehajtók a vádlottak padjára kerülnek” – jegyezte meg Bíró Ica, aki baráti és családi segítségnek köszönhetően jelenleg egy kertes házban lakik.

A munkából pedig ki sem látszik: riportergyakornok a Buda Környéki Televíziónál, könyvkiadót keres, hogy újra kiadja a Megújulás titkai című életmódkönyvét, valamint egy új táplálkozási rendszert is tesztel az egészség és a sejtmegújulás jegyében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top