TV-sztárok

Czippán Anett nincs túl jó bőrben, hiányzik neki a fia és a szülei

Czippán Anett Joshi Bharatnak mesélt a napjairól.

Sokakat megvisel a karanténidőszak, bár a pozitív hozadéka a vírusnak, hogy sok időt tölthetünk a családunkkal. Czippán Anett is próbálja így felfogni, erről Joshi Bharatnak beszélt. Említette többek között azt is, hogy ő nagyon jól elvan otthon, a szülei azonban hiányoznak neki, ezért sokszor elszomorodik.

„Azt kell mondjam, hogy a bezártságot jól viseljük. Itthon vagyunk, jó helyen vagyunk. Ebben nem hiszem, hogy meg fogok kattanni. Nekem az a legnehezebb, hogy a szülőket nem látjuk. Úgy szeretnék lemenni hozzájuk, levinni a gyerekeket, játszani, ahogy eddig. Kicsit meghatódtam megint, tegnap konkrétan egy órán keresztül sírtam, mert iszonyatosan hiányoznak. Levittem nekik pár dolgot két hete, meg ők is adtak ezt-azt, de meg szoktam ölelni és puszilni őket, ezt pedig most nem tehettük meg” – mesélte Czippán Anett, aki azt is elárulta, hogy nagyobbik fia, Olivér a volt férjénél van jelenleg, hiszen a párja bejár dolgozni, és nem akarták vállalni a kockázatot.

Olvass még Czippán Anettről az nlc.-n:

Czippán Anett nagyobbik fia a volt férjénél maradt

Czippán Anett nagyobbik fia a volt férjénél maradt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top