TV-sztárok

45 éves lett Natalia Oreiro – A Vad angyal sztárja egy ritka pszichiátriai betegségtől szenved

Először engedett be tévéstábot az otthonában a szülinapos Natalia Oreiro, akinek egyetlen fia már 10 éves. Ráadásul egy ritka pszichiátriai betegségéről is mesélt.

Már 45 éves Natalia Oreiro  uruguayi énekesnő, színésznő, a Vad Angyal sztárja, aki Magyarországon is járt. Mondjuk mi mást tehetett volna, hiszen az 1998-as sorozatát egyszerűen imádtuk. Más világ volt az a 90-es években, akkoriban a Dél-Amerikai a szappanoperákat milliók habzsolták, pont mint most a török szériákat. Natalia Oreiro azóta is számos sorozatban, valamint mozifilmben szerepelt. Élt az Egyesült Államokban, 2012-ben pedig életet adott egyetlen gyermekének. A kisfiú a Merlin nevet kapta.  Ritkán beszél a magánéletéről, így élete kissé titokzatosnak tűnhet. Azonban a karantén idején, kicsit megenyhült ezzel kapcsolatban. Santiago del Moro tévéműsorába jelentkezett be néhány napja a színésznő, bepillantást engedett az otthonába, és elmondta, hogyan éli meg a családja a koronavírus-járványt.

Natalia Oreiro és Facundo Arana a Vad Angyalban

Natalia Oreiro és Facundo Arana a Vad Angyal forgatásán (fotó: Telefe)

Natalia, az anya

Natalia férjével, a zenész Ricardo Molloval, valamint 10 éves kisfiával várják a kijárási korlátozások véget. Elmondta, hogy tizenkilenc éve vannak együtt Ricardoval, és ő az a típusú nő, aki mindig szerelmes volt a szerelembe. Sokáig nem látta magát feleségként és anyaként, így óriási nyomásként élte meg az erre vonatkozó kérdéseket. Persze változtak az érzései, és elképesztően boldog és büszke édesanya, de szerinte fontos, hogy ne nyomasszák a nőket az ehhez hasonló kérdésekkel.

Natalia Oreiro a koronavírus idején

Natalia Oreiro egy tévéműsorban beszélt arról, hogy családjával hogyan éli meg a karantént.

„A fiam egy igazi felfedező. Imád utazni, mindig azt kéri hogy velem jöhessen, bármerre is járok a világban. Nyolcéves, és fontosnak tartottam, hogy az ő szintjén, de őszintén beszéljek neki a járványról….Szerencsés anya vagyok, mert nem titkol előttem semmit, mindig mindent elmond nekem. Nagyon tisztán kimutatja és leírja az érzéseit, ettől pedig igazán szoros kapcsolat alakult ki köztünk”- magyarázta a tévéműsorban Oreiro, aki túlságosan védelmező és aggodalmaskodó anyaként írta le magát. A fiatalos Natalia szerint egyébként ez az időszak, ami valóban sorsfordító az ő generációja számára.

„Most kell tennünk azért, hogy a gyermekink még biztonságban legyenek itt. És most azt kell tennünk, hogy nem teszünk semmit. Otthon maradunk a családunkkal.”

A Vad Angyal sztárjai Natalia Oreiro és Facundo Arana
Megnézem
Összes kép (6)

Gyorsan lefogyott

A rajongók állandóan megkérdezik tőle, hogy hogyan nyerte vissza szülés előtti alakját olyan gyorsan. Elmondása szerint nincsen titka, csak annyi, hogy nem eszik pékárut, valamint édességet, de a csokiról csak nagyon nehezen sikerült lemondania. „Sokat táncolok, bringázom és jógázom a szülés óta. Az is ösztönzött a fogyásra, hogy egy hónappal a szülés után már egy rendezvényen kellett állnom a színpadon”- mondta egy internetes oldalnak.

Ritka betegségéről is beszélt

Arról alig három hete írtak a chilei lapok, hogy a színésznő egy ritka betegségtől szenved. “ Misophoniának hívják, és az emberek 7 százalékát érinti. Ez a betegség szorongást, félelmet és szélsőséges haragot okozhat”- mondta maga Oreiro.  A misophonia egyébként egy pszichiátriai betegség, amelynek jellemzője, hogy a személyek dühöt és haragot élnek át, amit bizonyos emberi hangok válthatnak ki (hangos levegővétel, gépelés, csámcsogás). Ezek impulzív agressziót válthatnak ki. “Számomra ilyen hang a rágógumi, vagy a toll, ahogy megérinti a papírt. Ha beülök egy autóba, és a sofőr rágózik, azonnal felrakom a fülhallgatómat”- folytatta a színésznő, aki új, Betolakodó című sorozata kapcsán fedte fel ezt a régi problémáját.

Natalia új szerepben

Idén februárban pedig arról számoltak be a lapok, hogy a Disney sorozatot készít az argentin Eva Perón életéről és haláláról, a főszerepet pedig az énekelni is kiválóan tudó Oreiro kapta meg.  Hogy milyen nagyszabású szériát terveznek, azt az is jelzi, hogy Salma Hayek színésznő is beszállt producernek.

Szappanoperák sztárjai most:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top