TV-sztárok

Fotót küld be fiának apja temetéséről Szilágyi István özvegye

Pénteken helyezték végső nyugalomra Szilágyi Istvánt. A temetésről az özvegy, Jolika néni fotókat küld be az előzetes letartóztatásban lévő fiának.

Szilágyi Istvánt pénteken kísérték utolsó útjára, akit fia, Szilágyi Péter vert halálra. Az özvegy, Jolika néni a történtek ellenére nem haragszik egyetlen gyermekére, a temetésről is fotókat küld Péternek, aki jelenleg az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben tölti az előzetes letartóztatását – íja a Bors.

Szilágyi IStván özvegye nem haragszik fiára

Szilágyi IStván özvegye, Jolika néni fotókat küld fiának a temetésről. Fotó: smagpix/Nagy Zoltán

“Nem hiszem, hogy Péter ne akart volna ott lenni az apja temetésén. Én sajnálom, hogy nem állt ott mellettem, hiszen tudom, hogy már mélyen megbánta, amit tett. Úgy gondolom, hogy legalább képekben látnia kell, mennyi kedves ember jött el, akik mind szerették az apját. Ezért fényképeket küldök majd be neki, és a dobozba, a fotók mellé beteszem azt a szalagot is, ami az általam Pistának készíttetett koszorút díszítette” – mondta Jolika néni.

Olvass még több cikket Szilágyi Istvánról:

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top