Sztárok

„Azt hiszem, bekattant” – megszólalt a gyilkosságot elkövető fiáról Szilágyi István özvegye

Alkalmi testőr vigyáz jelenleg a 78 éves Jolika nénire.

Fél a magát önkéntes segítőnek nevező, erőszakosan fellépő, ismeretlen nőtől – aki gyilkosság óta szinte mindennap megjelenik a háznál – Szilágy István özvegye. Olyannyira, hogy bezárt kapu mögött él Jolika néni, sőt az őt segítő Baptista Szeretetszolgálatosok az egyik kétméteres munkatársukat is elhívták hozzá alkalmi testőrnek – írja a Bors.

Szilágyi István és felesége, Jolika néni

Szilágyi István fia egy veszekedést követően ölte meg brutális módon a 82 éves színészt – Fotó: Smagpictures.com / Nagy Zoltán

Szilágyi István özvegye állítja, nincs rossz érzése a házban, ahol a fia, Péter május 3-án kalapáccsal agyonverte színész-apját. „Az a furcsa, hogy nem álmodom. (…) Mintha kiesett volna minden, ami történt” – vallotta be az idős asszony, aki továbbra is védi a jelenleg elmegyógyintézetben vizsgált Pétert. „Jó helyen van most a fiam. (…) Ő rendes gyerek, csak művész, a művészek lelke más, mint az átlagemberé, sokkal érzékenyebb. Azt hiszem, bekattant” – nyilatkozta a bulvárlapnak.

További fejlemények:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top