Aktuális

Kettős teherrel küzd Szilágyi István unokája

Nehéz lesz feldolgozni a gyászt.

Hosszú gyógyulási folyamat előtt áll Szilágyi István családja, köztük is leginkább egyetlen, szeretett unokája, Nándi – írja a Borsonline.

Mint ismeretes, a nyolcvankét éves színészt a gyanú szerint múlt vasárnap gyilkolta meg fia, Péter. Felesége azóta minden segítséget megkap a Baptista Szeretetszolgálattól és lelkes önkéntesektől.

Mint a lapnak elmondta, a legnagyobb erőt unokája, Nándi adja neki: – Még mindig nem fogom fel a helyzetet. Az unokám felhívott, vigasztalt. Nagyon aranyos fiú, hónapok óta nem láttam, de remélem, mihamarabb fogom. Azt nem tudom, hogy az édesanyjával haza tudnak-e jönni a temetésre.

A Bors megszólaltatta Makai Gábor klinikai szakpszichológus és pszichoterapeutát, aki szerint nehéz út vár a 17 éves, Belgiumban tanuló fiatalemberre: – A gyász rendkívül komplex folyamat, és a fiatalember számára hosszadalmas lehet, hiszen nemcsak a szeretet nagyapját vesztette el, hanem azzal a ténnyel is szembesülni kellett, hogy az édesapja feltételezhetően gyilkos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top