Sztárok

Szilágyi István özvegye csomagot küldött a fiának az Igazságügyi Elmegyógyító Intézetbe

A színész özvegye megbocsátott a fiának.

Szilágyi Istvánt vasárnap reggel ütötte le a fia, a színész belehalt a sérüléseibe. A rendőrségre érkezett egy bejelentés, miszerint a 17. kerületi X. utca egyik családi házában egy férfi bántalmazza apját. A rendőrök a helyszínen elfogták a bántalmazót, a 49 éves Sz. Pétert, aki ellen a BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást. Péter korábban már ült előzetesben a szülei bántalmazása miatt, most pedig az Igazságügyi Elmegyógyító Intézetben vizsgálják.

Szilágyi István özvegye korábban azt nyilatkozta, nem haragszik a fiára, aki csak a gyógyszereit kereste, azért bántotta az édesapját. Az Indirekt azt írja, a gyilkos fiú ügyvédje tegnap meglátogatta Szilágyi István feleségét. A gyászoló özvegynek elmondta, hogy nem látogathatja meg a fiát, de csomagot küldhet neki az Igazságügyi Elmegyógyító Intézetbe, ahol megfigyelés alatt tartják. Jolika néni élt ezzel a lehetőséggel, és egy családi képet csatolva szeretetcsomagot küldött a fiának. 

Még több információ Szilágyi István tragédiájáról:

Szilágyi István és Jolika

Szilágyi István és Jolika (Fotó: Smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top