nlc.hu
TV-sztárok
Gáspár Bea gyomorszűkítő műtét után

Gáspár Bea tudja, meddig szeretne fogyni és már most érzi a változást

Gyomorszűkítő műtéten esett át Gáspár Bea, akinek a súlygyarapodása már az egészségét veszélyeztette. A rizikós beavatkozásnak már megvan az eredménye.

Komoly egészségügyi problémái voltak Gáspár Beának, ezért vállalkozott a gyomorszűkítő műtétre. Mint kiderült, elsősorban egészségmegőrzés volt a cél, de mivel a gyomra 80 százalékát eltávolították, így egy természetes fogyás is beindult nála, hiszen nem tud már annyit enni, mint korábban. Bea néhány évvel ezelőtt sokat fogyott, majd újra elhízott. A Konyhafőnök VIP győztese már régóta pajzsmirigyproblémákkal és cukorbetegséggel küzd, értékeit sajnos nem sikerült beállítani, így komoly gondok is jelentkezhettek volna, ha orvosai nem tesznek valamit

“Egy süteményt nem bírtam kézzel dagasztani, mert abba én belerokkantam volna….eddig hét kiló ment le, ami nagyjából víz. Örültem, hogy sikerült vizet veszítenem, mert a lábam már nincs annyira bedagadva” – mondta Bea nemrégiben a Fókuszban, akire most egy hónapos nagyon szigorú diéta vár.

Gáspár Bea gyomorszűkítő műtét után

Gáspár Bea gyomorszűkítő műtét után

Bea ma a Mokkában mesélt arról, hogy nagyjából 13-15 kilót hízott az elmúlt egy évben, úgy 90 kiló volt a műtét előtt, és már most érzi a három héttel ezelőtti beavatkozás jótékony hatását. 

“Nem akarok modell alkat lenni, azt szeretném, ha optimalizálódna a testsúlyom, olyan 68-7o kiló körül.”

A műtét fájdalmas volt, ezzel együtt sem bánta meg, hogy belevágott. Jelenleg 2,5 dl a gyomra befogadóképessége, még diétát tart, és nagyon várja, hogy hamarosan már szilárd ételeket is ehet. Bár a gyerekei aggódtak, hogy többet nem tud majd egy igazán jót enni, Beát megnyugtatta az orvosa, hogy a finom ételekről később sem kell lemondania. 

A fogyásról és a műtétről bővebben mesélt Bea a főzés után: 

Gáspár Bea ugyanolyan tetterős akar lenni, mint régen: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top