nlc.hu
Sztárok

Gáspár Beát megműtötték

Gáspár Bea gyomrának közel 80 százalékát eltávolították

Egészsége szempontjából nagyon fontos műtéten esett át Gáspár Bea, aki pajmirigyproblémákkal küzd. Orvosai úgynevezett csőgyomort alakítottak ki Bea számára.

Komoly beavatkozáson esett át Gáspár Bea. Gáspár Győző feleségét egy vidéki kórházban operálták meg, gyomrának közel 80 százalékát eltávolították. A műtétről a hot! magazin számolt be, de a Blikknek egy olvasója is mesélt arról, hogy találkozott a párral. 

Az olvasó látta, ahogy Beát kitolják a műtőből és férje közben nagyon sír, aggódik érte. „Mindig itt van vele, reggel ő az első, aki érkezik, este, a látogatási idő végén pedig szinte úgy kell kitessékelni a kórteremből” – mondta a bulvárlapnak Zsuzsa.

Gáspár Bea (Fotó: Instagram)

Gáspár Bea (Fotó: Instagram)

Gáspár Bea egészsége szempontjából életmentő volt a műtét. Bea néhány évvel ezelőtt sokat fogyott, majd újra elhízott. A Konyhafőnök VIP győztese már régóta pajzsmirigyproblémákkal és cukorbetegséggel küzd, értékeit sajnos nem sikerült beállítani, így komoly gondok is jelentkezhettek volna, ha orvosai nem tesznek valamit.

A hot! magazinnak Bea elmondta, hogy a gyermekei kedvéért vállalkozott a beavatkozásra. Szeretne még sok időt tölteni Virággal és Evelinnel. A kétórás operáció végül rendben zajlott. Gáspár Bea reméli, hogy ezután minden rendben lesz az egészségével.

Dr. Tizedes György plasztikai sebész a Blikknek elmondta, hogy Gáspár Bea gyomorszűkítő beavatkozáson esett át, úgynevezett csőgyomor került nála kialakításra. A szakember fontosnak tartotta megjegyezni, hogy ez elsősorban egészségmegőrző műtét, de természetesen fogyáshoz is vezethet, mert a beavatkozáson átesett ember egyszerűen nem eszik annyit, mint korábban. 

Olvass még Gáspár Beáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top