nlc.hu
TV-sztárok

Will Smith és Jada Pinkett Smith a szeretőről beszélget

Élő adásban mesélt férjének a viszonyáról Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith a szeretőjéről mesélt a sajár műsorában, ahol a vendége a férje, Will Smith volt.

Azt már eddig is tudtuk, hogy Will Smith és Jada Pinkett Smith zavarba ejtően őszinték, de még a korábbiakhoz képest is sikerült szintet lépniük. A házaspár eddig is őszintén megnyílt olyan magánéleti kérdésekben, amelyeket mások inkább a szőnyeg alá söpörnek, viszont a színésznő sikeres beszélgetős műsorában ketten beszéték ki Jada viszonyát. 

Jada Pinkett Smith és Will Smith a színésznő viszonyáról

Jada Pinkett Smith és Will Smith a színésznő viszonyáról kamerák előtt meséltek

Joggal merül fel, hogy erre miért volt szükség? Nem a nézettségnövelés volt a cél, egyszerűen csak szerettek volna tiszta vizet önteni a pohárba ezzel kapcsolatban, mert az utóbbi időben különböző lapok már írtak Jada szeretőjéről, mindenféle fiktív részletet is megszellőztetve.

“Szeretnénk tisztázni az utóbbi időben rólunk megjelent cikkek kapcsán, hogy mi soha nem nyilatkoztunk erről a témáról, mert magánügyként kezeltük” – mondta Will Smith, aki a feleségével együtt vezette fel a beszélgetést. Mint mondták, a világban számos ennél milliószor fontosabb ügy van jelenleg, ők viszont tisztázni akarják a helyzetüket, amíg még lehet. 

“Köszönöm, hogy itt vagy velem ezen a pokoli úton, mert ez egy nagyon személyes utazás számunkra, ami valamiért nagyon is nyilvános lett” – kezdett bele Jada, aki elmesélte, hogy nagyjából négy-négy és fél éve kezdődött a barátsága August Alsinával, aki akkoriban a zenész az egész Smith család támogatását megkapta, akik segítettek a beteg sztárnak  a gyógyulásában. Ugyanebben az időszakban kezdődtek Jada és Will házassági problémái.

Jada Pinkett Smith és a szeretője, August Alsina

Jada Pinkett Smith és a szeretője, August Alsina a 2017-es BET díjátadón (Fotó: Paras Griffin/Getty Images for BET)

“Abban az időben megállapodtunk, hogy különválunk és te is megpróbálod kitalálni, mi tesz téged boldoggá és én is megpróbálom kitalálni, mi tesz engem boldoggá” – egészítette ki a történetet a színész. 

“Amit mindenképpen tisztázzunk, a médiában úgy jelent meg, hogy te erre engedélyt adtál, és ebben az esetben csakis egy ember, azaz én adhattam magamnak engedélyt bármire is” – hangsúlyozta Jada és ezzel a férje teljes mértékben egyet is értett, és hozzátette, hogy mindketten úgy érezték, a házasságuk véget ért. Tehát August Alsina nem rondított bele a kapcsolatukba, hanem egy érzékeny időszakban támogatta Jadát, aki pedig támogatta a fitalan énekes a gyógyulásában. 

Will Smith és Jada a viszonya és a szakításuk kapcsán elmondták, hálásak a sorsnak, amiért visszataláltak egymáshoz: 

A videó már 25 millió nézőnél jár, ami egyfajta rekord, és a Smith házaspár kifejti benne azt is, náluk sosem voltak titkok, éppen ezért tudnak párként működni. Fiatalon ismerték meg egymást, sok sebet hoztak magukkal, amelyet mindketten a maguk módján dolgoztak fel. 

“Jó, hogy félelem nélkül tudunk hibázni, mert nem féltünk, hogy elveszítjük a családunkat, mert támogattuk egymást, ez kellett a gyógyuláshoz”  árulta el Will.

Will Smith és Jada Pinkett Smith büszkék egymásra és a családjukra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top