Sztárok

Will Smith budapesti buliján még DiCaprio és Pitt is itt volt, szemtanú állítja

Fergeteges volt a hangulat tegnap este a budapesti Szent István-bazilika előtt, ahol Will Smith adott koncertet. De nem csak egy világsztár mulatott nálunk tegnap, a szemtanúk legalábbis ezt állítják.

Ahogyan arról tegnap már beszámoltunk, Will Smith nagyon közvetlen volt a Budapesten összegyűlt rajongóival, akiknek külön dedikálást szervezett a Gemini Man csapata tegnap a budai vár Savoyai teraszára. A csodálatos panoráma volt az egyik, amibe a színész az itt töltött egy hónap alatt beleszeretett, és Smith most is elmondta: lenyűgözte őt Magyarország, megszerette ezt a helyet, ezért örömmel tér ide vissza. 

Will Smith új filmjét, a Gemini Mant promózza Budapesten (Fotó: Neményi Márton)

A várban tartott rövid sajtótájékoztató és közönségtalálkozó után Smith elindult a pesti oldalra, ahol először a Gemini Man világpremier vetítésére ugrott be a Cinema City Arena Plázába, majd fergeteges hangulatú konceretet adott tegnap este kilenctől. Erről rengeteg magyar sztár megosztott videót vagy fotót, a szerencsésebbek, mint például Kulcsár Edina vagy a legsikeresebb magyar youtuber, Henry Kettner személyesen is találkozhattak Will Smith-szel

„Will Smith egy iszonyatosan normális ember. Amikor találkoztunk, úgy éreztem magam, mintha egy haverommal beszélgetnék, semmi görcsösség és sztárallűr nem volt benne. Sokan csináltunk vele közös fotót, ezt is jól bírta, nem terelt le az első kép után, mint általában a hírességek. Mondhatom, hogy nem egy világsztárral pacsiztam, hanem egy igazi, nagybetűs emberrel. Nagyon jó élmény volt, ráadásul annyira összebarátkoztam a stábbal, hogy egy buliba is elhívtak” – mesélte az nlc.-nek Henry a sztárral töltött egy napról. 

Henry Kettner és Will Smith az első percben összebarátkoztak (Fotó: Vcomm)

Will Smith az ingyenes koncert minden percét élvezte, és erről több bejegyzést is közzétett, az egyikben például köszönetet mondott, amiért ilyen sokan gondoltak rá a születésnapján, és ezzel bearanyozták az estéjét. 

A színpadon felköszöntötte őt barátja, DJ Jazzy Jeff is, majd a látványos show után a sztár a feleségével és a közeli barátokkal ünnepelt. Ahogy az nlc-nek egy szemtnú elmonta, hogy a közeli Bestia étteremben aznap rendezett zárt körű bulin

Leonardo DiCaprio és Brad Pitt is jelen volt, ők is végighallgatták Will Smith budapesti koncertjét.

Állítólag a két színészt többen kiszúrták a tömegben, de egyedül Vastag Csaba jutott be az étterembe. Ezt a hírt még nem erősítette meg a magyar énekes, ezért egyelőre várjuk, valóban így történt-e. 

Vastag Csaba Will Smith-re várt a budai várban

A Smith születésnapi buliján készült egyik videóból kiderült, hogy Smith Lánchíd-mászásáról is megemlékeztek: a sztár tortája ezt a pillanatot örökítette meg. 

Will Smith Instagram-oldalán rengeteg videót osztott meg az InstaStoryban, a Gemini Man bemutatójától a közönségtalálkozón át egészen a koncertig: 

Megnézem
Összes kép (4)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top