Sztárok

Az egész várost bevette Will Smith: így vonult be a budapesti koncertjére

Közönségtalálkozó keretében osztogatta az autogramokat Will Smith a budai várban, ahol a rajongók dallal is készültek, hogy így köszöntsék a ma születésnapos sztárt. A Szent István téren, a Bazilika előtt folytatódik a buli.

A Gemini Man világpremierje Budapesten lesz holnap, de a film főszereplője, Will Smith már tegnap este megérkezett, ma pedig a rajongóknak kedveskedett. Első körben a budai várban, a savoyai teraszon osztogatott autogramot, ahol széles mosollyal lépett a vörös szőnyegre, és boldogan hallgatta, amikor a rajongói énekkel köszöntötték őt a születésnapja alkalmából.

Megnézem
Összes kép (16)

A ma 51 éves színész itt forgatta a Gemini Mant, és már akkor nagyobb reklámot csinált a városnak, mint bármelyik korábban itt forgató sztár: ki ne emlékezne Will Smith hídmászós mutatványára, ugye? Ma pedig a budai várból egyből elindult a Szent István téri Bazilikához, ahol ingyenes koncertet ad a filmsztár, aki zenészként is népszerű, a DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince formáció tagjaként 1988-ban Grammy-díjat kapott rap kategóriában. Smith egyik legismertebb dala a Men in Black című filmjének zenéje.

Will Smith új filmjét, a Gemini Mant promózza Budapesten (Fotó: Neményi Márton)

Will Smith koncertje ma este kilenckor kezdődik a Szent István téri Bazilika előtt, ahol már óriási a tömeg. Az elmúlt napokban többször megjelentek hírek, bemondták a rádiókban, hogy a Bazilika környékén hatalmas felfordulás várható, és a szervezők mindenre felkészültek.

Videó a Szent István térről, a Bazilika előtt éppen Will Smith dedikál: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top