nlc.hu
TV-sztárok

Meghalt Lisa Marie Presley fia, Benjamin Keough

Meghalt Lisa Marie Presley fia, Benjamin Keough – Elvis Presley unokája 27 éves volt

27 éves korában elhunyt Elvis Presley unokája, Lisa Maria egyik gyermeke, Benjamin Keough.
Elhunyt Lis Marie Presley fia Benjamin

„Lisa Marie vigasztalhatatlan fájdalmat érez fia, Benjamin elvesztése miatt” – írta hétfőn hajnalban a People magazin. „Teljesen összetört, megszakadt a szíve, és alig bír létezni a fájdalomtól, de próbál erős maradni, hiszen a 11 éves ikreinek, valamint lányának, Riley-nak szüksége van rá”– nyilatkozta Lisa Marie Presley szóvivője, Roger Widynowski.

A TMZ információi szerint a 27 esztendős Benjamin vasárnap hunyt el, Kaliforniában található otthonában. A beszámolók szerint a férfi öngyilkos lett, egy fegyverrel végzett magával. A Los Angeles megyei rendőrség még nem reagált a magazinok megkeresésére.

Elvis Presley lányának összesen négy gyermeke született. A 31 éves Riley, valamint a 27 éves Benjamin, akiknek Danny Keough az apja. Lisa Marie egy másik házasságából születtek a most 11 éves ikrek: Harper és Finley.

Lisa Marie az elmúlt két évben nem is posztolt az Instagramon. Az egyik legutolsó kép, amit feltöltött, egy 2019-es felvétel, ahol a négy gyermekével látható. „Anyaoroszlán a gyermekeivel”– írta a képhez. „Benjamin hasonlít a legjobban az apámra. Bárhol megjelenünk, mindenki fotót akar tőle, éppen ezért, ha fellépésem van, akkor Benji inkább megvár a színfalak mögött”– nyilatkozta 2012-ben Lisa Marie.

Anya és fia között igazán szoros volt a kapcsolat. 2009-ben anyák napján még közös tetoválást is csináltattak, melynek jelentése a végtelen szeretet és az összetartozás.

Ha te, vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély-számot

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top