nlc.hu
TV-sztárok

Lóránt Kriszta visszatér a Barátok köztbe

Visszatér Lóránt Kriszta a Barátok köztbe és nem rajta múlik, meddig marad

Tíz éve intett búcsút a Barátok köztnek, azóta ritka vendég a forgatásokon Lóránt Kriszta. A színésznő most ismét csatlakozik a sorozathoz.

Mintegy tíz éve búcsúztak el a nézők Novák Laci egykori feleségétől, aki bár olykor-olykor visszatért, és felkavarta Alíz és Bözsi mama életét, de már jó ideje nem hallhattunk róla. Ezúttal egy fontos családi probléma miatt csatlakozik a történetbe. Lóránt Kriszta hosszú időn át alakította Novák Laci feleségét, dr. Ferenczy Orsolya pszichológust, a színésznő élete a Barátok közt után teljesen más irányba fordult, de mindig jó szívvel gondolt vissza a sorozatra. Most pedig, miután egy kis időre ismét visszatért, rengeteg emléket idézett fel.

Lóránt Kriszta, amikor bekerült a Barátok közt csapatába

Lóránt Kriszta, amikor bekerült a Barátok közt csapatába

„Igazi időutazás és óriási élmény volt újra bemenni a Barátok közt épületébe, és találkozni sok régi ismerőssel. Azt gondoltam, hogy ha már több mint 20 éve megy egy sorozat, akkor a közreműködők fáradtak és fásultak, ezzel szemben mosolygós, friss emberekkel találkoztam, akik tele voltak kreatív ötletekkel. Ugyan csak egy rövid jelenetet rögzítettünk, de igazán jól esett abban a közegben lenni. Kicsit olyan érzés volt, mint amikor valaki sok év után visszamegy oda, ahol a gyerekkorát töltötte. Mély kötődése van a helyhez, hirtelen előtörtnek az emlékek; furcsa és misztikus is egyben” – meséli Lóránt Kriszta.

Dr. Ferenczy Orsolya videotelefonon jelentkezik be, testvérével, Tündével beszél, aki igen nehéz helyzetben van: nem tudja, miként viszonyuljon unokája, Luca nemkívánt terhességéhez.

Barátok közt új jelenetében Lóránt Kriszta rövid hajjal

Barátok közt új jelenetében Lóránt Kriszta rövid hajjal

„Orsolya a történetben továbbra is külföldön él, és pszichológusként igyekszik jó tanáccsal ellátni a családját. A saját életem azonban Magyarországhoz kötődik. A sorozat után nem távolodtam el a szakmámtól, néhány kollégámmal létrehoztam egy gyermekszínházat, amit sokáig működtettünk, illetve egy utazó társulattal dolgoztam. A magánszínházak helyzetének változása, majd a világjárvány miatt azonban most légüres térben érzem magam. Befelé figyelek, és próbálom kirajzolni azt az utat, amin tovább fogok haladni. Lenne kedvem magánszínházat csinálni, de a természet is közel áll hozzám, és olyan programokat is örömmel szerveznék, ahol a gyerekek jobban megismerik a környezetüket. Semmit sem akarok mindenáron, az évek során sokkal türelmesebb, bölcsebb lettem, hagyom, hogy a sors megmutassa: merre induljak. Az azonban biztos, hogy ha ismét a Barátok közt felé terelne az élet, szívesen mondanék igent” – tette hozzá Lóránt Kriszta.

Új és régi szereplők felbukkanása a megújult Barátok köztben: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top