TV-sztárok

Janza Kata a szerelmével szerepel egy sorozatban – így debütált Barátok közt-ben

Janza Kata felkavarja az állóvizet a Barátok közt-ben.

Ha a Janza Kata által megformált karakter megjelenik a Barátok köztben, akkor biztos, hogy felkavarja az egyébként sem unalmas mindennapokat. Kollégái azonban mindig a legnagyobb szeretettel fogadják a színésznőt, olyan, mintha a második családjához menne haza. Vili bácsi lánya, Ildikó valóságos tornádóként robban a történetbe, ha megjelenik a Mátyás király téren. Az ármánykodás és cselszövés ezúttal sem marad el.

Janza Kata Vili bácsi lányát alakítja (Fotó: Barátok közt)

Janza Kata Vili bácsi lányát alakítja (Fotó: Barátok közt)

„Imádom ezt a karaktert, mert bár valóban sok borsot tör a környezete orra alá, mégsem rosszindulatú és nagyon humoros. Igazán szerencsésnek érzem magam, mert rám bízták, hogy miként fűszerezem a szerepem; fantasztikus érzés, hogy nem szorítanak be egy skatulyába. Ennek köszönhetően nem fogtam vissza magam; Ildikó karakterének minden színét megmutattam”meséli lelkesen Janza Kata.

A színésznő számára igazi felüdülés, hogy forgathat a sorozatban. Bár csupán alkalmanként szerepel, van, mikor több évet kihagy, mégis úgy érzi, mintha családi körben lenne. „A régi szereplőkkel igazán jó barátságot ápolok, az újakkal pedig könnyen megtalálom a közös hangot. Ha van egy kis szünetünk, azonnal beszélgetünk vagy nagyokat nevetünk” – teszi hozzá a színésznő.

Janza Kata és kedvese, Pesák Ádám számára különleges ez az időszak, mert bár mindketten szerepelnek Barátok köztben, emiatt azonban talán kevesebbet találkoznak, mint korábban. Karaktereik ugyanis különböző szálon mozognak, így a forgatásokra sem együtt járnak. Persze a sorozat tartogathat még meglepetéseket… 

Olvass még Janza Katáról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top