TV-sztárok

Janza Kata anya-fia párost játszik egy darabban szerelmével, Pesák Ádámmal

Janza Kata és Pesák Ádám az RTL Klub Reggeliben beszéltek az új szerepről.

Janza Kata és Pesák Ádám 2 évvel ezelőtt jöttek össze, ám a kapcsolatukban voltak hullámvölgyek. Nagyon ritkán nyilatkoznak a szerelmi életükről, és nem is nagyon szeretik, ha a média pedzegeti ezt a kérdést. Ma reggel mégis az RTL Klub Reggeli vendégei voltak, ezúttal egy musicalről meséltek, ahol anya-fia párost alakítanak.

A színésznő és kedvese között 22 év korkülönbség van, így ez pont ideális lenne erre a szerepre. „Amikor dolgozunk, egy másik lélekállapotban vagyunk, és ilyenkor nem Janza Katát látom, hanem az éppen adott szereplőt. Mi már dolgoztunk fura helyzetben, ahol ugyanígy ő volt az édesanyám. Onnantól kezdve a szerelem is megvolt a színpadon, az is pipa” – mesélte Pesák Ádám, majd Janza Kata vette át a szót. 

„Soha nem jutott eszünkbe, hogy máshogy nézzünk egymásra. 7-től 10-ig mi tényleg dolgozunk, és erre koncentrálunk” – állítja a színésznő, aki azt is elárulta, hogy otthon azért mindig kivesézik az adott darabot, de ott sem érzik furcsán magukat egy-egy ilyen szerep után.

Janza Kata és Pesák Ádám között 22 év van

Janza Kata és Pesák Ádám között 22 év van

Olvass még Janza Kata és Pesák Ádám kapcsolatáról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top